Пірати, морські
Розмір листа 25х21см
Цукровий папір - більш щільна, майже прозора, гладка, має солодкий смак з ванільним відтінком.
При виготовленні фотографій і картинок яскравих забарвлень з фоновою заливкою якість їстівного зображення краще, ніж на вафельній, т. до. цей папір має глянсову бік.
Необхідно оберігати від пересихання, укладається без гелю (на мастику, на безжирової крем або айсинг, на корж, закріплюється легким змочуванням/айсингом/кремом залежно від варіанта укладання).
ВАЖЛИВО! Зберігати зображення на цукрових папері до моменту декорування торта слід при кімнатній температурі, уникаючи пересушування і води, конденсату (виникає при різкому перепаді температур), не перегинати. Тобто достатньо зберігати в тій упаковці, в якій отримаєте. Класти в холодильник не потрібно. Якщо потрібно нарізати/вирізати роздруковане, робіть це безпосередньо перед укладанням на торт, інакше почне кришитися від пересихання і стане крихкою, краще різати з підкладкою, потім її знімати.