Пэчворки
- 60 ₴Немає в наявності+380 (68) 634-82-99viber
Печворк для мастики чи, як його ще називають, штамп – це спеціальна форма, яка залишає на мастиці глибокий відбиток з акуратними контурами. Завдяки використанню даного штампа економиться час і сили кондитера. Цей кондитерський інструментарій дозволить Вам насолоджуватися роботою з мастикою і марципаном, роблячи її приємною та творчої.
Печворк виготовлений з високоміцного, абсолютно безпечного для здоров'я харчового пластику. Інструмент довговічний, легко миється і не займає багато місця при зберіганні. Можливо миття інструменту в посудомийній машині.
Спосіб застосування печворк для мастики:
Створення фігурок для декору.
Розкачайте шматочок мастики до товщини листа близько 2-3 мм. Додайте до неї Patchwork-cutter і натисніть, щоб фігура була повністю вирізана.
Більш складні і красиві фігурки виготовляються у кілька шарів. Створюючи, наприклад, сову, виріжте кілька фігур різних квітів. Одну сову використовуйте цілком як основу, а в інших виріжте окремі елементи (жовтий дзьоб, коричневі лапки тощо). З допомогою харчового клею закріпіть їх основі. Так сова вийде цікавою і об'ємною.
СТВОРЕННЯ ТЕКСТУР ДЛЯ МАСТИКИ
Текстура создается на поверхности торта, покрытого мастикой. Для этого раскатайте количество массы, достаточное для покрытия всего изделия. Толщина должна быть около 3 мм. Накройте получившимся «полотном» торт. Отрежьте излишки у основания торта. Специальным утюжком хорошенько разгладьте поверхность торта сверху и по бокам. Возьмите каттер и придавите его к мастике так, чтобы на ней остался рисунок. Продолжайте эти действия, пока вся поверхность (или только часть, если это необходимо) не покроется узорами. Для эффектности можно покрыть изделие пищевым блеском.
Кондитерський інвентар нашого інтернет-магазину доступний за найнижчими цінами і тільки високої якості. Купити печворк для мастики і можна з доставкою по всій Україні через наш сайт.