Сухі барвники, кандурин, фломастери
Квітковий пилок застосовується для фарбування будь-яких харчових продуктів з твердим покриттям: квіткова мастика, мастика, марципан, айсинг, шоколад, глазур, білий шоколад.
1. Надає природний і “живий” відтінок при тонуванні цукрових квітів;
2. Ефектно виглядає при тонуванні мастикових тортів, надає їм бархатистий вигляд, дозволяє домогтися цікавих колірних переходів;
3. Також використовується для фарбування айсинга (зверху);
4. Цікаво виглядає при тонуванні як білого, так і темного шоколаду (зверху);
5. Завдяки насиченій концентрації вона має малий витрата;
6. Дозволяє добитися яскравих і насичених відтінків;
7.Відтінки змішуються між собою для додання півтонів і накладення тіней;
8. Не має запаху і гіпоалергенна.
Спосіб нанесення: сухий пензлем на суху поверхню.