В кондитерском мастерстве главное, это талант кондитера и инвентарь, который может хоть немного облегчить и ускорить роботу мастера. Но, когда кондитерское изделие сверкает изысканным дизайном в холодильнике, возникает вопрос - как перевезти или подарить этот кулинарный шедевр и не повредить его внешний вид? На помощь приходит упаковка.
Упаковка для кондитерских изделий - практичная и нужная вещь в арсенале кондитера.
Для того, що б прикрасити торт, спочатку потрібно підібрати на будь піднос або посуд поставити його, що б не зіпсувати солодку композицію. А якщо торти готуються на замовлення, то важлива і вартість такого посуду.
У даній ситуації на допомогу приходять підкладки – одноразові тонкі підноси, виготовлені з жиро-стійкого ламінованого картону. Перевага підкладок в тому, що вони практичні, дешеві, двосторонні, не кидаються в очі і не відволікають від дизайну кондитерських виробів. Підкладки можна підібрати будь-якого розміру і кольору.