Цукрові картинки
Розмір аркуша 25х21 см
Цукровий папір — щільніша, майже непрозора, гладкіша, має солодкий смак із ванільним відтінком.
Під час виготовлення фотозображення і картинок яскравих кольорів із фоновим заливанням якість їстівного зображення краща, ніж на вафельній, оскільки цей папір має глянсовий бік.
Необхідно захищати від пересихання, укладається без гелю (на мастику, на безжировому кремі або айсинг, на корж, закріплюється легким змочуванням/айсингом/кремом залежно від варіанту укладання).
ВАЖНО! Зберігати зображення на цукровому папері до моменту декорування торта треба за кімнатної температури, уникаючи пересушування й води, конденсату (вступає в разі різкого перепаду температур), не перегинати. Тобто досить зберігати в тому пакованні, у якому отримаєте. Клацнути в холодильник не потрібно. Якщо потрібно нарізати/вирізати роздруковане, робіть це безпосередньо перед укладанням на торт, інакше почне кришитися від пересихання і стане тендітною, краще різати з підкладкою, потім її знімати.