Трафарети
При виготовленні кондитерських виробів використовується:
- мастика, яку додатково прикрашають за допомогою видавлювання різноманітних візерунків;
- айсинг, шоколад або ганаш для нанесення візерунків, малювання і виділення деталей виробу ;
- какао і цукрова пудра , для додання легкості і витонченості кондитерському або хлебобулочному продукту
Трафареты для мастики характеризуются изящными формами и фигурами, замечательно подходящими для симметричного украшения десертов. В нашем интернет–магазине вы можете купить трафарет для торта, который отвечает вашим индивидуальным требованиям.
В результате использования данных приспособлений, торт получиться не только вкусным, но красивым и симметрично украшенным изделием. С их помощью можно придать своему кулинарному шедевру более оригинальный и презентабельный вид, который непременно оценят.
З гнучкого айсинга за допомогою цього пристосування можна робити ажурні деталі, що характеризуються неймовірною красою. Їх цільове призначення – декорувати і прикрашати торт або будь-яке інше кондитерський виріб. У нас ви можете знайти шаблони найбільш непередбачуваних форм:
айсинг корона;
квіти айсинг;
метелики айсинг;
серце айсинг;
геометричні фігури;
дамаск трафарет.