170 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Вершки на рослинній основі для використання в кондитерському виробництві (прошарок, зовнішнє оздоблення). Легко збиваються, мають чудовий смак, запах і високий об'єм. Застосовуються у виробництві кондитерських виробів, морозива, добре поєднуються з какао, шоколадно-горіховим і шоколадним кремом, фруктовими пастами, фруктами.Ви зможете сміливо додавати їх до різні десерти: кекси, торти, вафлі, морозиво та навіть коктейлі. Вони доповнять будь-який фруктовий салат, зроблять інгредієнти соковитими, а десерт — повітряним і легким. Спосіб застосування: Вершки попередньо охолодити до температури +8 °C, збивати упродовж 2-5 хвилин до отримання однорідної повітряної маси. Під час збивання збільшуються в 3,5 раза в об'ємі, чудово піддаються обробці, мають пишну структуру, зберігають стабільність тривалий час. Істотно скорочують час приготування та підвищують продуктивність.
Умови зберігання: Зберігати за температури не більш ніж 20 °C у сухому, прохолодному місці. Відкритий пакет, можна зберігати під час темперетури від +2 °C до +6 °C не більш ніж 5 днів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Sulky |
Країна виробник | Італія |
Вага | 1000 г |
Тип | Рідкі вершки |
Жирність | 28.5 % |