45 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Вага: 100г
Являє собою хрустку натуральну карамелізовану крихту французьких вафель.
Зберігає хрускіт у олійних кремах, жирних начинках, шоколадних і горіхових пастах. Не рекомендується використовувати для начинки з водними основами та молочними кремами. Для використання як посипання обмежень до використання немає.
Використовується кондитерами для доповнення смаку начинок кондитерських виробів, декорування й обсипки виробів.
Продукт стабільний у виробі, не дає фарбування продукту.
Крихітка дуже легка, а тому її вистачає надовго.
Зберігати її дуже просто: у сухому місці крихта придатна до вживання до 24 місяців. Паковання після використання необхідно ретельно закривати, щоб уникнути проникнення вологи. Якщо ж раптом крихітка втратила свої хрусткі властивості, то її на кілька хвилин необхідно помістити в духову шафу, і її якості відновляться.
Основні | |
---|---|
Вага | 100 г |
Виробник | Barry Callebaut |
Країна виробник | Бельгія |
Тип | Вагові |
Вид кондитерських виробів | Кондитерський декор |