110 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Термометр харчовий у колбі призначений для вимірювання температури харчових продуктів. У кондитерській майстерності застосовується для визначення температури кремів, айсингу, шоколаду, сиропів, глазурі, ізомальту, а також сипких сумішей.
У наборі з термометром — пластикова колба для зберігання харчового градусника, інструкція англійською мовою.
Характеристики:
- живлення — батарейка-таблетка (1,5 V);
- діапазон вимірювання — від -50 до +300 oC (-58°F до +572 °F);
- довжина термометра — 230 мм;
- довжина щупа — 150 мм;
- матеріал щупа — неіржавка сталь;
- можливість вимірювання температур в oC і oF;
— автовимкнення через 10 хвилин роботи.
Основні | |
---|---|
Матеріал | Нержавіюча сталь |