51 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Фісташки слугують чудовим джерелом міді, марганцю та вітаміну В6, а також білків,
дієтичної клітковини, тіаміну та фосфору.
Фісташки містять до 90% "хороших" жирів, які знижують рівень холестерину в
крові та ризик серцевих захворювань. Вчені з Національного університету
Пенсильванії з'ясували, що вживання двох гір фісташок на день допомагає
знизити рівень холестерину на 9-12%.
Недавні дослідження показали, що щоденне споживання фісташок може знизити
ризик виникнення раку легенів та інших органів. Результати дослідження,
проведеного Американською асоціацією дослідження ракових захворювань (American
Association for Cancer Research Frontiers), були оновлені на конференції по
проблемах запобігання раковим захворюванням.
Солонні фісташки не радять вживати у разі гіпертонії, захворювань нирок і
схильності до набряків. Ці горіхи також варто вживати з обережністю тим, хто годує
мамам і не раніше, ніж із семи місяців від народження малюка.
Серед цих горіхів зумовлений тим, що вони здатні викликати алергічні реакції,
особливо в дітей, у яких вони можуть призвести навіть до аналогичного шоку. Щоб
не виникла будь-яких ускладнень у формі висипки, порушення роботи шлунково-кишкового тракту,
Звіться до фісташок з обережністю. Поготів, якщо перестаратися з
кількістю з'їденого, ви можете отримати нудоту та запаморочення.
Фісташка займає 1 місце за наявністю заліза. У рекордсменах за наявністю кальцію,
магнію, міді, марганцю.