33 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Силіконовий молд чудово прикрасить будь-який торт. Самим молдом не складно користуватися. Дотримуючись такої інструкції, Ви легко досягнете результату:
1. Молд має бути сухим, його треба рясно натерти крохмалем усередині.
2. Закласти в блиск мстику або марципан так, щоб усе було заповнене без порожнечі.
3. Покласти в холод для замерзання, а ще краще в морозилку на 15-20 хв.
4. Дістати з холоду й акуратно нічого не пошкодивши, витягти виріб. Якщо відчувається, що мастика не досить підмерзла, отримайте ще в холоді на деякий час.
5. Після холодильника мастика може покритися вологою, тому якщо Вам потрібно розфарбувати мастику, то для початку вона має обсохнути за кімнатної температури кілька годин.
Виробник: Китай;
Матеріал: харчовий силікон
Основні атрибути | |
---|---|
Матеріал | Силікон |
Стан | Новий |